Ølsettene du ikke finner noen andre steder.
Ølsettene du ikke finner noen andre steder.
Handlekurv 0

Holmentoppen Bryggerhus

Durkdrevne hjemmebryggere kjenner oss nok fra før. Holmentoppen Bryggerhus (AKA Kurt Haugen) startet opp i 2013. Med årene har det blitt mange batcher – og oppskriftene har alltid blitt delt med hjemmebryggermiljøet. Vi har etterhvert vunnet mye heder og ære i bryggekonkurranser, både nasjonalt og regionalt. Bl.a. 5 NM-titler og flere pallplasseringer – i tillegg til den gjeve utmerkelsen ”Årets hjemmebrygger” i 2019. Vinnerølet ble brygget i full skala hos Nøgne Ø i 2020, og det vant likegodt VGs store sommerøltest. Da ølet ble lansert på polet var det utsolgt i løpet av noen få dager.

Mange hjemmebryggere har savnet skikkelige etiketter til egne brygg. For dem har vi utviklet flotte, avtagbare etiketter i et format som passer alle kurante flasker og bokser. I tillegg har et godt utvalg tørrgjær om du ønsker å bruke noe annet enn det som er tilvalg for settene.

Ølsettene og etikettene selges kun her og på Facebook. Vi sender til alle adresser i Norge, men ikke utenlands. Om du bor i nærheten av Ski, kan du spare fraktkostnadene ved å hente selv. Dette velger du under leveringsmåte i handelsløsningen.

Frakt:

Brev inntil 350 g, kr 55,-. Småpakker 350 g-3 kg, 79,-. Pakke 3-10 kg, 119,-. Pakke 10-20 kg, 189,-. Pakke 20-35 kg, 219,-. Pakker 35-45 kg, 339,-. Pakker 45-70 kg, 399,-. Store pakker må sendes i to kolli. Vi bruker PostNord. 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller har innspill. Send mail på post@holmentoppen.no eller bruk skjemaet.