Ølsettene du ikke finner noen andre steder.
Ølsettene du ikke finner noen andre steder.
Handlekurv 0

Holmentoppen Bryggerhus

Durkdrevne hjemmebryggere kjenner oss nok fra før. Holmentoppen Bryggerhus (AKA Kurt Haugen) startet opp i 2013. Med årene har det blitt mange batcher – og oppskriftene har alltid blitt delt med hjemmebryggermiljøet. Vi har etterhvert vunnet mye heder og ære i bryggekonkurranser, både nasjonalt og regionalt. Bl.a. 5 NM-titler og flere pallplasseringer – i tillegg til den gjeve utmerkelsen ”Årets hjemmebrygger” i 2019. Vinnerølet ble brygget i full skala hos Nøgne Ø i 2020, og det vant likegodt VGs store sommerøltest. Da ølet ble lansert på polet var det utsolgt i løpet av noen få dager.

Mange hjemmebryggere har savnet skikkelige etiketter til egne brygg. For dem har vi utviklet flotte, avtagbare etiketter i et format som passer alle kurante flasker og bokser. I tillegg har et godt utvalg tørrgjær om du ønsker å bruke noe annet enn det som er tilvalg for settene.

Ølsettene og etikettene selges kun i denne nettbutikken. Vi sender til alle adresser i Norge, men ikke utenlands. Om du bor i nærheten av Ski, kan du spare fraktkostnadene ved å hente selv. Dette velger du under leveringsmåte i handelsløsningen.

Frakt:

Vi vil gjøre vårt ytterste for at bestillinger blir sendt så fort som praktisk mulig. Bring har dessverre priset seg ut, og vi bruker nå PostNord. Vanligvis leveres pakkene på det sentrale Østlandet dagen etter. Sør-Norge t.o.m. Trøndelag to dager. Nord-Norge tre dager. Dette er estimat basert på erfaring – og ingen garanti. I den travle perioden fra slutten av november til nyttår må ekstra tid påregnes. Etiketter og gjær kan normalt sendes som brev.

Frakt:

Brev inntil 350 g, kr 55,-. Småpakker 350 g-3 kg, 79,-. Pakke 3-70 kg, 99,-

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller har innspill. Send mail på post@holmentoppen.no eller bruk skjemaet.